Üdvözöljük a VirtualRMS világában!

Image

A VirtualRMS egy teljes körű megoldást kínál, amely lehetővé teszi üzlete minden aspektusának kezelését egyetlen felületen keresztül. Az intuitív felhasználói felület és a fejlett funkciók segítségével lehetősége nyílik a vendégek jobb kiszolgálására és az üzleti folyamatok optimalizálására.

Több mint 10 év tapasztalattal, vendéglátósok által tervezve!

A főbb jellemzők:

Image

1. Rendeléskezelés és Konyhai Koordináció: Kezelje a rendeléseket könnyedén a szoftver által biztosított rendelésfelvételi és konyhai kommunikációs eszközök segítségével. Minimálisra csökkentheti a hibákat és maximalizálhatja a hatékonyságot.
2. Asztalfoglalás és Vendégmenedzsment: Egyszerűen foglalhatnak asztalt vendégek online vagy telefonon keresztül. Nyomon követheti a vendégek előzményeit és preferenciáit, hogy személyre szabottabb kiszolgálást nyújthasson.
3. Készletkezelés és Raktározás: Hatékonyan kezelheti a készleteket, nyomon követheti a beszerzéseket és elkerülheti a kritikus hiányokat. A pontos raktárinformációk révén optimalizálhatja a költségeket és elkerülheti a túlkészletet.
4. Pénzügyi Elemzések és Riportok: Átfogó pénzügyi riportok és elemzések állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik Önnek az üzleti teljesítmény értékelését és a jövőbeni döntések megalapozását.
5. Felhasználóbarát Felület és Testreszabhatóság: A szoftver felhasználóbarát és könnyen testreszabható, így az Ön igényeinek és üzleti folyamatainak megfelelően formázható.
Ne hagyja, hogy az adminisztratív feladatok és a kezelési kihívások akadályozzák az üzleti növekedését. A VendéglátóSzoftverrel minden egyes lépést egyszerűsíthet és automatizálhat, így az Ön ideje és energiája a vendégek kiszolgálására összpontosíthat. Fedezze fel a VirtualRMS lehetőségeit ma, és lépjen egy új szintre a vendéglátás világában!

Kérdése van? Írjon Nekünk!

Kapcsolat: vps(a)trattoriaalforno.hu